Kinkekomplektid jõuluvana kotti

Kellel jõuluvana kingikotis on veel ruumi, saab Kaissu e-poest lihtsa nupulevajutusega valida erinevate sistustarvikutest kinkekomplektide vahel. Iga komplekti on ainult üks omasugune. Need sobivad kaunistama kodu või kontori puhkenurka.

Komplektidest leiad dekopatju, Elli ruumilõhnastajaid või aroomiküünlaid koos KAISSU tammepuidust alusega, millel võid serveerida suupisteid ja jooke, kasutada kuumakaitse või küünlaalusena ja eksponeerida väikseid potitaimi.  

Kinkekomplektid postitame juba samal päeval, kui tellimus on meieni jõudnud hiljemalt kl 16.00.  Kuna pühadeaeg on kulleritele väga töörohke, siis me kahjuks ei saa lubada, et pakid juba järgmisel päeval sinuni jõuavad. Võimalusel tule parem meie juurde kohale ja võta kingitus siit kaasa.

Vaata lähemalt siit: https://www.kaissupood.ee/tootekategooria/kinkekomplektid/

 

Kaissu lahtiolekuajad ja e-poest tellimine pühade ajal

Pühade eel on sul võimalik Kaissu salongi külastada kuni 23.12. kl. 13.00.
Meie esindus, s.h. e-poe klienditeenindus peab pühi ja on suletud 24 – 27.12 ja 31.12 – 1.01.
E-pood on sulle aga ikka avatud ja pühade ajal saabunud tellimustega tegeleme kohe, kui pühad on läbi.

Kaunist jõuluaega!