Kaissu voodi Ehe luksusliku ja värviküllase sametist peatsi kõrval on nüüd valikus ka põhjamaiselt rahulikes toonides tekstiilist peatsikate.


“Soovist tuua inimesteni veelgi suuremaid valikuvõimalusi, siis leidsime selleks ideaalse kanga, mis inimestele väga meeldib. Voodipeatsit on käega väga mõnus katsuda, lisaks on tal ka väga head kulumisnäitajad (Martindale 180 000 – toim.) ning mis eriti oluline, see eemaldatav kate on ka kodustes tingimustes pestav kuni 60 kraadi juures” seletas Kaissu turundusjuht Martti Leetsar.

 

Eesti Lastevoodi Tuul - disainer Kaissu - Eesti DisainDisainivärskenduse läbis ka kasevineerist lastevoodiTekstiilist pehmenduste muutunud paigutus ja madalam voodi esiserv pakuvad senisest enam mugavust ja turvalisust.

Laia kanga- ja värvivalikuga ning loomulikult Kaissu vooditega on võimalik tutvuda meie esindussalongis Liivalaia 40, Tallinn.

 Eesti disainmööbli bränd Kaissu salong on avatud:
E-R 10-16
Muul ajal kokkuleppel.
Suur-Sõjamäe 13a, 11415 Tallinn
Telefon:
513 8613