Leia oma stiil ja püsi võetud kursil.

Pole tähtis, kas armastad põhjamaist minimalismi, õdusat boho, luksuslikku klassikat või midagi muud. Veendu, et sinu magamistuba peegeldab sama stiili, milline on su ülejäänud kodu. Nutikas lahendus seejuures on valida ruumi kõige olulisemad mööbliesemed sellised, mis võimaldavad neid sobitada järgmisel hetkel teistlaadse stiiliga interjööri. Nii on võimalik aja möödudes muuta ruumi üldist stiili ja meeleolu, säilitades olemasolev mööbel. Kodumaise mööblibrändi KAISSU voodi Ehe  on suurepärane näide mööblist, mille erinevad konfiguratsioonid võimaldavad luua  erineva stiiliga interjöörilahendusi. Vaheta voodil vaid peatsikatet ja lisa kõrvale KAISSU mööblikollektsioonist sobivaid täiendtooteid.

Vähem on rohkem.

Kui sul ei ole just tavatult kõrgete lagede ja rohkete akendega avar magamistuba, siis eelista kindlasti õhulist ja saleda joonega mööblit. Massiivse vormiga mööbel on harva maitsekas ja mõjub magamistoas koormavalt. Magamistuba on rahu ja lõõgastumise oaas, kuhu paiguta vaid kõige vajalikumad mööbliesemed. Väldi esemete rohkusest tekkivat visuaalset müra.  Õdusust loo interjööri stiilile sobivalt ja sulle parajal määral vooditekstiilide, kardinate ja vaipadega. Kaissu tootavalikus leidub erinevat õhulise ja peene konstruktsiooniga mööblit, millega ka väga väikseid magamistubasid stiilseks kujundada.

Ära kuluta. Investeeri.

Sisustamine on aega ja raha nõudev ettevõtmine. Tarkade valikutega saab aga mööbliostust investeering, mis kestab ja teenib sind kaua. Tänases maailmas on tark valik vastutustundlik valik. Kiire tarbimine ja kiirelt kuluvate toodete loomine ei ole auasi. Enne ostu tegemist uuri, mis on tegelikult toote pealispinna all. Milliseid materjale on kasutatud, milliseid garantiisid tootja pakub ja mõtle, millist kasutajakogemust sa järgnevatel aastatel tootelt ootad. Internetiostu korral uuri, kas ja millistel tingimustel pakub müüja eelnevaks tutvumiseks materjali- ja värvinäidiseid.  Nii saad aru, miks pealtnäha sarnastel toodetel võivad olla olulised hinnaerinevused. KAISSU väärtustab aeglast tarbimist, toodete kestvust ja ökoloogiliselt vastutustundlikku tootmist. Kasutatakse  vaid tugevaid, taastuvaid ja taaskasutatavaid materjale, näiteks naturaalne täispuit. Nii saab mööblit korduvalt “uuele ringile” saata ehk kellegi vana saab ikka ja jälle olla kellegi uus, olemata seejuures logisev või väsinud. Ja kui ühel päeval see mööbel enam uut omanikku ei leia, siis sellest vabanemine ei saasta loodust vaid saab osaks sellest.